2011-10-05
 21:07:31

Kontrakt-skrivning

Idag har två karlar från Sydved varit här och kollat på vår skog samt satt upp lite band. För jo... vi har även skrivit kontrakt med dom idag. Igen... Vi har redan ett kontrakt men då vår förra kontaktperson slutade jobba hos dom blev det struligt och därför skrev vi idag ett nytt kontrakt där vi även lagt till en bit av skogen som vi först hade tänkt spara. Hur som helst ville han såklart se vårt förra kontrakt så han kunde skriva av det och hehe, det enda han sa va: -"Aj då"... Vi hade fått ett... lite bättre pris än han hade önskat :P Men sånt e livet, VI är glada! Lite blandade känslor dock att skogen ska väck. Den är mogen och dags att ta ner men va tomt det kommer bli! :( Blir att ta lite kort nu så man har nåt att visa barnen om några år när de är lite mer intresserade av hur det såg ut. Men men, om 10 år har vi en ganska fin skog igen. Men det är ju om 10 år... :S Letade igenom datorn och jag har faktiskt inte ett enda kort där skogen är med. Alltså som inte är tagen i skogen utan mot den. Men imorn kan jag nog lägga ut nåt här för o visa...

Nu blir det att se klart Bonde söker fru som är pausat på tv'n. Tjing


Anonym
PUBLICERAT: 2011-10-05, 22:49:23 | URL: http://kiwivatten.blogg.se/

Så sorgligt att skogen försvinner .. dem har tagit ner här med och oj vad tomt det är. Man känner knappt igen sig men som du säger det kommer bli en fin skog om 10 år :)

Ja jag har velat lite om jag SKA blogg eller INTE ska blogga men ja det kan va skönt att skriva ner lite surr ibland hehe.



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: