2011-02-28
 15:33:54

En yoghurtpuss till mig

Idag va man tillbaka på jobbet igen efter att först ha VAB'at några dagar för att sen bli sjuk själv. Jag kan ju knappast påstå att jag är frisk än men tillräckligt för att jag ska orka dra mig till jobbet iallafall. Trots att jag bara jobbar 75% för tillfället och åker hem vid 1 så var jag helt slut när jag och Kevin satte oss i soffan och åt mellanmål. Jag fyllde på hans youghurt-tallrik och la mig bakom honom i soffan för att blunda några minuter (inte sova såklart). Och när jag verkligen kände att det var såå skönt att ligga där får jag en stor kletig yoghurtpuss så det fastnade ricecrispies på kinderna på mig. Jag tittar trött upp och ser en skrattande Kevin 5cm från ansiktet. Det var bara att skratta tillbaka och resa sig för att tvätta av honom (och mig själv) kletet :) Han bjuder en alltid på skratt, hur trött man än är! <3 Mitt lilla Hjärta!
2011-02-27
 21:19:48

love


Min lilla älskling i julas med några av sina julklappar.
Sackosäcken från mig och Percy och hunden är från morfar.

2011-02-27
 19:26:53

En blodig bit kött

För en timma sen stod jag dreglandes och tittade på en ljuvligt tjock och blodig oxfilébit som jag fått av pappa. Med en liten tår i ögat la jag den i stekpannan medvetandes om att jag inte får äta riktigt så rött kött :,-(

På livsmedelsverkets sida för gravida står det:
  • Ät inte rått kött. Genomstek köttfärs, fågel, lamm, gris och vilt.
Det står faktiskt inte nåt om nöt och jag vet att nötkött sällan innehåller toxoplasma och att det därför inte är lika viktigt att genomsteka just nötkött. Men man/jag är ju såklart väldigt försiktig med vad jag äter under graviditeten och tar hellre det säkra före det osäkra så den lätt blodiga biffen stektes sakta till lätt rosa istället. Måste dock säga att jag inte gråter för det. För med klyftpotatis, beanaisås och en fetasallad var det den godaste krubben jag ätit på lääänge! Yammi!

Ja, det var berättelsen om en blodig bit kött.
2011-02-27
 16:02:39

Vill ha nya möbler!

Vill köpa lite nya möbler så vi kan få klart vårat vardagsrum så som vi vill ha det. Det enda som saknas är en ny mediabänk till alla apparater under tv'n och ett nytt soffbord. Ja, en ny soffa också förstås men det är en lite för stor investering just nu. Har letat runt lite och hittat både annorlunda och snygga grejer men tyvärr är allt så... gaaah... DYRT!

Tyckte denna bänk var lite snygg faktiskt.
Kan köpas hos Omnimount för 4990:-


Eller varför inte denna.
Det svarta är ett tunt tyg som man kan lossa med kordborre i nerekanten.
Perfekt om man vill dölja innehållet.
Finns hos mediamöbler.com för 6295:- 


Men jag vill nog ha nåt enklare tror jag.
Tycker denna är snygg och praktisk. Perfekt att man kan stänga
till när Kevin och så småningom lillebebis kommer krypande.
Hittas på folkhemmet för 7950:- (!)


Med ovanstående mediabänk skulle samtidigt detta bord i samma serie passa utmärkt.
Åh, det skulle bli så snyggt! Synd bara att det kostar 5400:-

Fler bord.
Detta från EM för 2195:- Faktiskt överkommligt och väldigt fint.

Här är en bild på ett bord som jag lånat från en annan blogg av en tjej som också ville ha just detta bord. Stod inte vart man kan hitta det men att det var alldeles för dyrt. (Som vanligt). Men snyggt är det.
2011-02-27
 11:28:37

Sovmorgon som heter duga!

Blev ett lite märkligt uppvaknande imorse när jag slängde blicken mot klockan och såg att den stod på 10:00!! Percy hade varit vaken i en timme och låg och kittlade Kevin så att han skulle vakna hehe. Och av hans skratt vaknade sen även jag :) Kevin är så otroligt glad på morgnarna. Han studsar runt i sängen och då och då kommer han och ger en en sån stor kram så man bara smälter.

Nu blir det att åka till förskolan och städa. Vi föräldrar har ett rullande schema för städningen där för att hålla nere kostnaderna vilket vi, med glädje, bidrar med för att få ha en så fin förskola!

C ya later, tjing!
2011-02-26
 17:42:45

Hälsodryck

Har just druckit en kopp "hälsokur och mirakeldryck" som puttrat en stund på spisen och för första gången på en vecka känner jag mig frisk i halsen. Gör inte ont och det är knappt att jag behöver hosta längre. Allt snor i näsan har den dock inte tagit bort men vänta tills imorn när jag hunnit få i mig några koppar till... Fast ikväll blir det nog inget mer sånt för mig. Man ska tydligen bli riiiktigt PIGG av det enligt pappa hehe. Nu blir det att gå över till päronen och käka. Ha en bra kväll <3


2011-02-26
 15:10:26

En traktor-älskare här!

Varit i Vimmerby med Kevin och mamma. Skulle köpa strumpor till pluttis men som vanligt var det min snälla snälla mor som betalade kalaset. När jag sen "förbjöd" henne att köpa massa mera kläder sa hon: -"Ja men då går vi till leksaksaffären istället". Haha ja hon vet hur man skämmer bort både barn och barnbarn :) Vad var det Kevin fastnade för i leksaksaffären då? Jo självklart en traktor med släp! Han ääälskar den och det var knappt kassörskan fick slå in priset på den. Och att lämna den i bilen när vi skulle handla mat var INTE populärt. När vi sen kom hem visar det sig att pappa P också varit i Vimmerby en sväng och har med sig en överraskning till Kevin. Vad är då det om inte en... traktorbok. När man trycker på en knapp låter det som en traktor som startar och kör. Så nu sitter han här på golvet och trycker på knappen för att sen köra iväg med sin leksakstraktor :)

Nu blir det stallet och sen ska vi över till mamma och pappa på middag och titt på melodifestival. Inte för att jag är jätteintresserad men det har automatiskt blivit att vi sett varje deltävling i år tillsammans med dom så vi kan absolut fortsätta! Trevligt trevlig! Tror förresten Kevin vill följa med till stallet och köra och mecka med sin tramptraktor han har där. Bäst att klä på oss...
2011-02-26
 10:15:41

Ett till frukost-inlägg ;)

Blev så sugen på flingor eller liknande när Kevin satt och knaprade så igår köpte jag dessa nyttiga havre-ringar. Men att ha dom i mjölk va väl ingen fantastisk upplevelse i munnen direkt för de smakade inte så mycket. OM man inte fick tag på nåt rött bär vill säga. Hua, dom var det smak i!! Nä men jag kan tänka mig att dom är godare att ha i yoghurt så dom inte blir "huvudingrediensen" eller vad man ska säga. Eller för allt del fil för de som gillar det.

2011-02-25
 19:56:30

lövly löv

Åååh, jag tror jag blivit lite mer kär (om man nu kan bli det) i min underbara sambo.
Jag har letat... ja säkert i flera år, efter en viss sorts godis och idag kom han hem med
en påse av dessa extremt goda salta löv som han äntligen lyckats hitta.

2011-02-25
 19:47:04

v.17

Vecka 17


Kroppen: Livmodern växer mer och mer och det är vanligt att man känner lite molvärk av och till. Andra typiska symtom är att man känner sig hungrigare än normalt, det kan bero på att fostret samlar på sig fett. Troligen har du gått upp två-fem kilo i vikt. Sexlivet kan vara alltifrån blomstrande till att inte fungera alls. Däremot har man vanligen samma behov av närhet som tidigare, kanske till och med mer.

Fostret: Redan nu kan du känna när ditt barn har hicka. Det känns i så fall som mycket regelbundna fosterrörelser. Skelettet är synligt på röntgenbilder. Det bildas nu ett värmereglerande fettlager på ytan av kroppen. Underhudsfett bildas och det hjälper barnet att reglera kroppstemperaturen efter födseln. Nu har den första avföringen börjat samlas i tarmen, denna avföring kallas mekonium och är grönsvart och kletig i konsistensen. Fostervattnet som fostret rör sig är rent och sterilt och byts flera gånger om dagen. Barnets hår har börjat växa och bli längre.

 

(Text från familjeliv.se)

2011-02-25
 12:29:02

Magbilder v.16+0



2011-02-25
 09:38:44

Lite busig frukost

Imorse käkade jag och Kevin frukost vid hans lilla bord. Han tyckte det var jätteroligt. Mys mys!



Med o'boy-mustasch och solbrillor gick han runt och sa: "cooling". Hehe. Älskar min plutt <3

2011-02-24
 11:20:41

bla bla bla

*suck* Kommer på mig själv med att skriva alldeles för långa inlägg...!! Inte ens jag själv orkar läsa igenom dom för att se så jag överhuvud taget stavat rätt hehe, hur ska NI då orka bry er om att rabla igenom 57 000 ord om halvt ointressanta saker. Nej SKÄRPNING!!

Hittade inte så mycket mammakläder när jag kollade runt. Eller jo det gjorde jag men jag har inte lust att betala 495 kr för en topp jag kan använda i 4 månader, eller 895 kr! Det är ju helt galet. Här kommer iallafall tre toppar till vettigt pris (under 300 kr) som äver ser helt ok ut. Första linnet är skitsnyggt! Kläderna finns på nelly.com

2011-02-24
 10:22:15

Och domen är...

Det där med bilbesiktning är ju märkligt. Man är lika nervös varje gång man åker dit och lika förvånad varje gång man åker hem. Oftast är man förvånad för att man fått fler 2:or än väntat MEN tänka sig, ibland händer det... Igår ringde P när de kollat klart på bilen (Volvo s70) och ja, som vanligt (!!!) ska man inte tro på det första han berättar. DET är nåt jag har lärt mig nu men han tycker fortfarande det är lika kul att låtsas räkna upp en hel radda med fel och brister på det där pappret. Och visst rycker det till lite i magen och man hoppas verkligen att han ska säga att han bara skojar. Igår, eller rättare sagt den senaste månaden har han varit övertygad om att vi kommer få körförbud på bilen och att det ska vara massor av fel, den har nämligen känts lite vinglig att köra osv. (Därför har vi ej kört den så mycket heller = läskigt). Han la till och med fram opel-nycklarna innan han åkte så jag skulle kunna åka och hämta honom när han får körförbud. Men nej så fel vi kunde ha. Enda felet var att vänster styrled är lite glapp! Japp, kort och gott och inget mer! P sa till och med åt dom att kolla extra noga hehe för bilen kändes svajig och det gjorde de men de kunde inte hitta nåt. Och ny styrled fixar ju P själv så det var en lätt match denna gång :) Skönt att bli förvånad "åt det hållet".

Nog tjatat om bilen. Jag måste ju få spy ur mig lite skit om mitt elände också ;) Nä men helt otroligt nog så kunde jag faktiskt andas lite mellan hostattackerna imorse och det hörs för första gången på länge vad jag säger. Tänk om det faktiskt börjar gå åt rätt håll!? Känner dock att jag behöver vila ett par dagar till för att skona min hals från ansträngning så kl. 9 skjutsade jag Kevin till förskolan. Han ville verkligen det och när vi kom dit började han busa redan när jag skulle ta av honom overallen :) Lilla sötnöt! Personalen är helt underbar där för att inte tala om "mattanten" som alltid kommer och kramar om Kevin och leker lite med honom. Och som hon sa idag att, "det är kanske såna här små saker som han kommer komma ihåg när han blir äldre". Och det tror jag absolut...! Tänk att vi fick behålla vår förskola! :D

Nu ska jag faktiskt ta och kolla efter lite snygga(!) gravidkläder. Jag tycker det är ganska svårt att hitta just mammakläder som är lite mer ungdomliga. Man ser lätt lite tantig ut. Jag vill hitta nåt som formar sig lite mer efter kroppen och magen och inte bara hänger som en säck från halsen och ner. Jag är ju faktiskt stolt över att va gravid och vill inte gömma mig under nåt lakan. Än så länge kan jag ju såklart gå i mina vanliga kläder, även jeansen men lite har det allt börjat puta ut nu :) KANSKE kommer nån bild sen... Är inte så mycket för att lägga ut massa bilder på min mage som många andra gör. Men en vanlig bild kanske man kan bjuda på  :P Om nån vet nån bra sida med snygga mammakläder så hojta till är ni snälla!
2011-02-23
 15:38:43

En trött liten fis :P

Hämtade min lillfis vid halv 2. Åt lite mellanmål när vi kom hem och sen fick han russin och satte sig för att se en stund på barnprogram. Jag tänkte jag skulle plocka undan lite i köket men efter 5 min hörde jag honom gny lite så jag gick in och frågade vad det var. Han sa "komma", jag lyfte upp honom och *dunk*... Hans huvud föll mot min axel och han sov som en stock! Tänk vad några timmar på förskolan kan göra :)

Observera att han vägrade släppa russinpaketet.

Funderar på vad man ska hitta på nu. Borde vila lite till men även jag börjar bli rastlös nu... Dags att förbereda maten strax så den är klar till P kommer hem. Men man kanske hinner göra lite chokladbollar innan? Hm, som är fulla med så mycket sjukbaciller så bara jag vågar äta dom :D Mm, kanske...

2011-02-23
 12:01:36

GLASS

Kan verkligen rekommendera ICA's gräddglass Mangorippel om ni inte smakat den innan. Mamma köpte den till Kevin förra gången han hade feber och jag måste erkänna att jag var lite skeptisk innan jag smakat men den var sååå god! Väldigt läskande och fräsch.

2011-02-23
 10:50:22

Tycker lite synd om mig själv

Ytterligare en dag hemma från jobbet. Känner mig inte bättre alls. Vaknar på morgnarna med fruktansvärt ont i halsen och därpå hemsk hosta så det känns som man hostat sår i halsen. Förkylningen släpper inte heller. Igår kom mannen hem med Bafucin vilket jag tackar för. Känns som det är det enda man får äta när man är gravid och behöver lindra det onda. Åtminstone är det det enda jag VET att man får äta utan att rådfråga läkare så jag får klara mig på det ett tag till. Om alla män är SÅHÄR sjuka varje gång de är förkylda, ja DÅ har vi kvinnor banne mig inget att gnälla på. Men så tror jag dock inte att fallet är. (Så fortsätt låtsas-sympatisera ni). Kevin är iallafall frisk och pigg så jag ringde faktiskt till förskolan innan och frågade om han kunde va där ett par timmar så jag får vila lite. Han har fått tillbaka sin energi nu och vill inte att mamma ska ligga på soffan och va tråkig hela dagen. Och det vill verkligen inte jag heller när jag har min lilla älskling hemma så det kändes bättre att låta honom åka till sina kompisar och leka av sig lite.

Ieftermiddag/kväll ska den eländiga s70'n besiktigas också. P vägrar åka iväg med den då han vet att den inte kommer gå igenom ua. (Men vi får se om jag orkar lyfta på röva annars blir han väl tvungen). Vi skulle kunnat lämna in den och få den fixad innan besiktningen MEN grejen är att vi inte vet exakt vad det är för fel och ska man då lämna in den kommer gubbarna garanterat ta goood tid på sig för att leta fel, sen byta massa delar och laga laga laga. JAG tror risken finns att de då även byter grejer som inte är helt nödvändigt. Och det kostar förstås skjortan! Därför känns det bättre att besiktiga bilen och få det svart på vitt på ett papper vad felen är och sen lämna in bilen för enbart detta. Kanske bara är jag men NEJ jag litar inte på verkstadsnissar.

Hepp, om man skulle ta och hälla upp en tredje kopp av min, för tillfället, bästa vän (mitt röda te) och dra en filt över sig i soffan... Så får det bli... JO, har ju även ett tips på världens godaste glass! Lite upptäckter får man trots eller sättare sagt, tack vare, att man är sjuk! Lägger in en bild senare. "GodNatt"
2011-02-22
 10:23:08

Sconesfrukost

Morgonen började bra med nybakade scones och en kopp te. Kevin tyckte sconesen va så goda att han åt mer än jag trodde han skulle göra. Knappt att jag själv blev mätt. Skönt att han börjar få tillbaka lite aptit vilket är ett bra tecken på att han börjar bli frisk. Det är tydligen jag som åkt på skiten nu istället. Har så fruktansvärt ont i halsen, hostar och kan knappt prata. Inte lätt att låta allvarlig när man vill att Kevin ska städa (eller sluta släcka lampan när man är på toa så man inte ser ett skvatt...) när man bara får fram ett löjligt kväkande. Han bara skrattar och springer iväg :/ *suck & pust*.



Ska försöka ta oss ner till stallet och göra klart där nu så man bara kan ta det lugnt i eftermiddag. Vill så gärna komma igång med Kevins rum på övervåningen också. Men nu i början är det bara tråkjobb... Riva loss tapeter och putsa skarvar osv. Får se om jag orkar ta tag i det sen.
2011-02-21
 22:04:27

Piggelin på kvällskvisten

Kevin var inte på humör för att sova idag heller. Igår kväll gick pappa P upp med honom och läste bok osv men efter 20 min var det enda jag hörde uppifrån: "-Mamma! -Mamma! -Mamma!" Och nej det var inte bara tre gånger utan 20! Bara att gå upp och lägga sig brevid... Efter en eller två (hade ingen koll) timmars pratande, snurrande och rastlöst sparkande i sidan på mig och P var vi alla tre så trötta att vi slocknade. Vid 01:30 vaknade P och gick o stängde av tv'n och datorerna och släckte i hela huset. Det blev inte mycket av den kvällen...

Och som sagt/skrivet var det på väg att bli samma visa ikväll. Men efter en halvtimma ville Kevin inte ens ligga ner i sängen längre utan sa bara: "-Gå ner trappan stället!" haha, sötisen, så det var ingen idé att ligga kvar. På med myströja på skruttis och ett par strumpor, gnugga sig själv i ögonen, ner för trappan och krypa upp i soffan istället. Där blev det te och knäckemacka. (Åå te! Mitt röda te, det skulle jag inte klara mig utan). Och till efterrätt efter kvällsmaten åt vi varsin tallrik glass :P Vanilj med chokladkross. Lite lyxkvällar måste man ha ibland. Kevin och jag ska ju ändå vara hemma imorn också så, att klockan tickar på spelar ingen roll.

Min förkylning har blivit värre och speciellt hostan. Har nästan tappat rösten också. Men Kevin verkar vara på bättringsvägen iallafall vilket är jätteskönt. Men nu är det nog dags att borsta tänderna på plutt för andra gången ikväll och se ifall rösten min klarar av att ta sig igenom en bok till. Plutt ser fortfarande inte särskilt trött ut men vi får hoppas att John Blund vill komma och kasta sin sand snart eller vad det nu är han gör. Ingen aning men det var det första jag kom på :P GodNatt
2011-02-21
 13:16:44

Mr Model

Gårdagen fortlöpte väl inte dirket som jag ville hehe. Vad gäller bloggen så har jag ändrat lite färger i kommentarsfältet så att texten ska bli tydligare. Är dock inte klar för helt plötsligt har jag även lyckats göra rubrikerna i mina inlägg till länkar som går till kommentarsidan...!??? Hur vet jag inte så varenda minut jag lyckades få tid att sitta vid datorn igår försökte jag ta bort det men jag fattar verkligen inte hur jag ska göra :( Att urskilja alla koder är ju hopplöst. Finns det NÅN som vet hur man gör?


Något jag lyckas med är iallafall att lägga in lite bilder på mitt charmtroll och hans  nya kläder :)

Den här snygga dressen fick han av hans mormor och morfar i julklapp och nu passar den perfekt. TACK!
Supermysig och varm och det går till och med att busa i den!
Och att bara ha en sko som på första bilden är ju nya modet när man modellar ;)



Här har vi en supertuff dress som han fått av bästa"gammelmoster" T.
Precis Kevins stil som är en liten cool racerpojk med spring i benen!
TACK T!



Av T fick han även suveräna överdragsbyxor som han kastade sig över och skulle ta på sig alldeles själv men min skrutt va lite för tjock om magen hihi så de åkte av lika fort igen. Sicken tur att det kommer en till liten miniskrutt snart som kan slita ut dem :D
2011-02-20
 10:09:07

En lite lyxigare barnfrukost

Igår köpte vi ett litet 8-pack "flingor" till Kevin för jag tyckte det kunde va dags att låta honom "slippa" gröten till frukost ibland. Perfekt med 5 olika sorter och ett paket räcker till två portioner. Åtminstonde om man är 20 månader gammal. Imorse testade vi "coco pops" med mjölk. Han åt glatt några skedar men ville inte ha mer sen. Just nu tror jag det beror på att han är så förkyld och täppt i näsan att han inte kan andas ordentligt. Han måste alltså öppna munnen för att andas medan han äter och då rann mjölken ut hehe, stackarn. Förstår att det inte är så lätt att äta nåt då. Det va nära att jag åt upp andra hälften av förpackningen men jag hejdade mig och tänkte låta honom få en chans till ;)



Under dagen tänkte jag lägga ut lite "manekängbilder" på Kevin med hans kläder han har fått. Har även tankar på ett inlägg med lite ansikts-rengörings-produkter jag använder just nu. Får se hur mycket jag hinner med idag men håll utkik...
2011-02-19
 10:52:47

Dagens upplägg

Planen för dagen är väl som följer... Mannen for iväg tidigt för att jobba några timmar. Jag och Kevin ska ta och röja undan lite på bänkarna här hemma och städa badrummet  vilket jag inte orkade efter storstädningen av övriga huset igår. Sen blir det att ta med Kevins mormor till Vimmerby. Pluttis behöver nya strumpor som är både en storlek större och framför allt ej utslitna i hälen. Storhandla ska jag göra också så lite bärhjälp tackar jag inte nej till när min mor ställer upp :) Va även nån möbelauktion min kära moster skulle gå på så där tittar vi nog in också. Åtminstone för att prata lite med henne + att hon skulle ta med sig lite kläder till Kevin som hon hade köpt :) Snälla snälla T!

Senare blir det att bjuda mina föräldrar på middag. Planerar att göra kinamat à la wokade grönsaker i szechuansås. Mumma... Så nu är det bäst att ta tag i allt och slita sig från dumburken. C ya later ;)
2011-02-18
 19:28:55

Välkomna ;)

Det blev många inlägg idag hehe men nu ville jag bara säga att jag blev lite smickrad och väldigt glad att det var så många som tittar in "via" facebook :) Trodde på riktigt inte att det var nån som skulle "gilla" men jag är som sagt glad för varenda kotte. Dock vill jag inte lägga ut mina inlägg och länka automatiskt på fb för då blir det så många som klickar in här av bara farten utan att egentligen ha något intresse av det plus att jag inte vill skyllta hej vilt om mina graviditetsinlägg. Har skrivit lite mer om fb-tankar i mitt "första inlägg"... :P
Kram till er alla
2011-02-18
 19:16:07

Badtajm

Kevin tog ett dopp i plurret medan jag städade badrummet :)



Behöver jag säga att han älskar att bada?
Vi ska definitivt köpa ett STORT badkar snart!
2011-02-18
 17:04:43

v.16

Då har man gått in i vecka 16 :) Måste faktiskt säga att det känns annorlunda denna graviditet. Av förklarliga själ... Vissa säger att de varit mer nojiga och oroliga så fort de känt eller märkt nåt som de inte kände igen från första graviditeten. Jag däremot är mycket lugnare. Nu vet man att det inte är någon fara om man har lite ont i magen eller om man blir yr och darrig på benen. Däremot har man inte lika stor koll på själva graviditeten, vad som händer vecka för vecka osv. Jag hinner helt enkelt inte med nu när man har en 1,5 åring med spring och lek i benen här hemma :) Tror att det kommer kännas som att det går mycket fortare denna gång tills man får se sin lilla plutt när man har så mycket mer runt omkring nu. Hoppas det iallafall, för vi lääängtar!


Vecka 16

Kroppen: Den här perioden är ofta en roligare tid av graviditeten och många känner sig lite piggare igen. En del som fött barn förut kan känna att något rör sig i magen, det kan kännas som pirrande bubblor eller som en fisk som spritter till.
Ditt hjärta pumpar 20 procent mer blod än tidigare och det kommer att öka betydligt fram till i slutet av graviditeten.

Fostret: Fostret mäter cirka 16 centimeter och väger omkring 100 gram. Fingernaglar har bildats och fostret kan rynka pannan, röra ögonen och svälja. Fostret kan även ta tag i navelsträngen och börja undersöka det vattenfyllda rummet som det befinner sig i. Det omges av ungefär 300 milliliter vatten som byts ut flera gånger per dygn vilket behövs eftersom fostret kissar ungefär med 45 minuters mellanrum. Vattnet fungerar även som stötdämpare.
Redan nu har barnet troligtvis utvecklat sitt smaksinne. Barnet kan höra och rycker till om något plötsligt ljud uppträder nära magen. Ljudnivån inne i magen är annars ungefär lika hög som när man står på en trafikerad gata i staden eftersom alla ljud i mammans kropp förstärks i fostervattnet.
2011-02-18
 00:56:40

Time to sleep

Värst vad klockan rusar iväg när man sitter och pillar med designen. Ändrar lite teckensnitt och testar att flytta lite saker bara men så är klockan helt plötsligt 00:45 :/ Jag som tänkte gå och lägga mig i tid idag eftersom jag är så förkyld och inte särskilt pigg. Tror jag behöver sova så mycket jag kan men så kan det gå. Skulle ju även ha anmält VAB till FK kom jag på men nu är ju klockat efter 12 så det sket sig! Inga pengar för denna dag :( Typiskt!

Hepp hopp, när klockan ändå är så här mycket kan jag lika gärna ta å bre lite smörgåsar och sätta kaffet på timer till mannen som ska upp och jobba i ottan. Då blir han nog glad :) Ska kolla till lillplutt också som sovit lite oroligt ikväll. Han har fortfarande lite feber och då är det så svårt med täcke osv eftersom han blir varm och kall om vart annat. Jag tror inte det dröjer många minuter ikväll/inatt förrän han vill komma över och sova mellan mig och P. Då sover han alltid tryggt och bra vår lilla gos. Nä, nu är det defenitivt GodNatt!
2011-02-17
 11:49:37

Första inlägget

Jaha, då va det dags att skriva nåt här också. Det blir väl mer som ett testinlägg i och med att det är första bloggen och första inlägget och då vet man ju inte exakt hur allt kommer se ut eller om man ens gjort rätt...

Tidigare har jag skrivit på min hemsida fastorp.zoomin.se där du, ett tag till, kan gå in och kika om du vill. Men då zoomin ska läggas ner och jag inte har någon lust att bygga upp en ny hemsida så tänkte jag testa detta forum, nämligen att blogga. Ja, jag vet att några av er hört mig säga att jag ALDRIG kommer börja blogga men men... Time change and so do I. Jag tror faktiskt facebook har mycket med det att göra. Man mer eller mindre "ska" uppdatera vad man gjort eller ska göra nu för tiden och uppenbarligen intresserar det andra för annars skulle ju inte fb finnas. Än mindre twitter som verkligen är en "lyssna på MIG, här är JAG-grej". Självklart tillhör även bloggen kategorin "Jag vill dela med mig av mig själv och hoppas att någon vill läsa" men jag tycker ändå det är skillnad för på bloggar följer man bara människor som är intressanta eller har en intressant blogg. För det är nåt väldigt hur olika mycket, folk på facebook delar med sig av sitt privatliv. Vissa skriver helt öppet om hur de mår osv medan man i inlägget under, för 273:e gången, kan läsa "Dags att ta ett varv med snabeldraken igen..." JAHA...? Och du har verkligen behov av att berätta för ALLA att du har lite damm i hörnen? Igen...? Vilket jag i och för sig inte tror att du har eftersom städa är det enda du verkar göra! (Snabeldrake - vilket fruktansvärt ord btw).

Nåja, jag hänger inte ut nån särskild. Jag vill bara komma till det att facebook inte är ett forum för privata inlägg och att jag med den här bloggen vill kunna skriva ner lite funderingar och tankar som jag inte vill dela med hela världen. Facebook är ju trots allt snokarnas paradis och visst är de flesta välkomna att snoka även här men då väljer du ju själv att komma in här och läsa och behöver inte få mina ord upptryckta som en nyhet på startsidan vare sig du vill eller inte...

Ja, här var det inte svårt att komma igång och skriva märker jag. Fortsättningsvis kommer det garanterat inte bli så här långa inlägg men jag ska försöka uppdatera så ofta jag hinner med allt från familjeangelägenheter till häststatus men för det mesta blir det nog bara "skitsnack"! Hoppas du kommer tillbaka :)