2011-06-15
 10:04:16

Trappgrinden

Lovade en bild på grinden igår kväll men jag behöver nog inte ens skriva att jag somnade ifrån det. Kevin va trött men kunde ändå inte somna så Percy kom upp och la sig brevid oss som sällskap. Det hela slutade med att alla tre låg och snarkade och jag vaknade 23:30. Ingen idé att gå upp och äta nån kvällsmat då...

Men här är grinden iallafall. Endast inne för en testinpassning (och ja, den passade perfekt).
Sen ska den ner till logen för att spacklas och målas!

Denna grind blev nästan 1m hög! Men det är för att vi ska känna oss så säkra som möjligt när Kevin sover själv på övervåningen. Han brukar säga till när han vaknat men man vet ju aldrig. Nu kommer han inte över grinden även om han skulle dra fram nåt att ställa sig på. Nedan är en bild på grinden vi har nere.


Toastmasterkillen
PUBLICERAT: 2011-08-07, 15:00:08 | URL: http://www.toastmasterkillen.se/

Hej!

Har ni gjort grinden själva eller har ni köpt den? Blev ju skitsnygg i vitt. Vi satte själva upp en ny grind på övervåningen och den var också i vitt, men i metall och så har den några plastfästen (<a href="http://www.toastmasterkillen.se/nu-har-overvaningen-antligen-fatt-en-grind-vid-trappan" target="_blank">http://www.toastmasterkillen.se/nu-har-overvaningen-antligen-fatt-en-grind-vid-trappan</a>). Blev bra även om jag var lite orolig att den inte skulle passa in under trappräcket!



Min bror och hans tjej har liknande trappa som ni har och tror att de också gjort en sådan lösning som ni att sätta fast den med något. Trappan är ju verkligen inte gjord för att någon typ av grind ska passa in!



MVH

Erik (Toastmasterkillen)



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: