2011-04-26
 20:35:02

Påskhelgen

Har haft en jätteskön påskhelg här i Fastorp! Lilla familjen har varit hemma och "bara varit" vilket har varit helt underbart. Och vädret... ja det kunde inte blivit bättre :) På påskafton fortsatte jag och Percy vår tradition att äta påskmat helt själva. Ja, med Kevin också nu förstås <3 Det är så mysigt att stå och koka ägg, göra jansson och steka köttbullar mm och sen tända lite ljus och bara fira för oss själva.

Hade köpt ett påskägg till Kevin... med choklad som vi hade tänk att sätta i... (Han får inte äta godis än. Han är ju inte ens 2 år men choklad är ok ibland). Men så hade mormor köpt ett ägg med chokladpengar och sen hade min moster köpt ett ägg med "fruktis" och russin så vi kände att det får nog räcka. Han förstår ju trots allt inte grejen med påskägg än ändå. Det är klart att han tyckte det va kul att få men han blev liksom inte ledsen för att han inte fick fler :)

Det var påsken... Igår däremot var Kevin på sitt första födelsedagskalas hos en dagiskompis som fyllde 4. Det märktes att han var för liten för att uppskatta all lek med kompisarna för han tyckte det var roligare med alla nya leksaker. Det var precis att jag fick med honom att äta lite korv m bröd. När han fick höra ordet tårta så kom han springande dock ;)



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: